رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 20 اردیبهشت 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 68,711,466,610,126 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.44 %
بازده ماهانه 1.92 %
بازده سه ماهه 5.77 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.41 %
بازدهی از آغاز فعالیت 267.77 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری اوراق بهادار پاداش
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 4
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,002,517 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,001,926 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 40.6 %
سپرده بانکی 50.98 %
وجه نقد 0.11 %
سهام 5.62 %
پنج سهم با بیشترین وزن 3.65 %
دارایی‌های دیگر 0.52 %
قیمت آماری 1,034,155 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 68,579,372
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03
آدرس وب‌سایت http://afdayfund.ir

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. sam ejazii می‌نویسد

    لعنت به این صندوق ومدیر های نالایقش که از اعتماد سرمایه گذاران سواستفاده میکنن فقط ابطال

    27
    5
  2. sam ejazii می‌نویسد

    دیروز نزدیک به 5. 6تن صندوق زنگ زدم گفتن همچین اتفاقی برای سپردگذار های ما پیش نیومده یکی از کارمندهای صندوق گفت این صندوق دی خبره موثق دارم که درحاله ورشگسته شدنه بخاطر همین بخاطر بهانه های واحی دوروز سود سپرده گذارهارو بلوکه میکنه که جبران خسارت وزیان خودشو هرجند ناچیز بتونه جبران کنه اخه این چه وضعشه من امروز توسامانه شکایات سازمان بورس از این صندوق شکایت میکنم

    13
    3
  3. sam ejazii می‌نویسد

    بخدا همشون کارشون تقلب ودست بردن تو سپرده های مردم

    19
    4
  4. sam ejazii می‌نویسد

    بخدا همشون کارشون تقلب ودست بردن تو سپرده های مردم بانک دی بانک متقلب

    15
    8
  5. sam ejazii می‌نویسد

    رده چرا پیامهای انتقادی رو حذف میکنی

    12
    2
  6. sam ejazii می‌نویسد

    همهدباید از دست این صندوق ومدیریتش به سازمان بورس شکایت کنیم

    20
    7
  7. sam ejazii می‌نویسد

    دوستان تجمع اعتراضی مقابل دفتر کارگزاری راهش همینه

    18
    5
  8. sam ejazii می‌نویسد

    لعنت به این صندوق و رییسش سود این ماه روهم پیچوندن

    3
  9. نادر می‌نویسد

    من که این دفعه کم تر از ۲۴ بریزند کل سرمایه ام رو خارج میکنم لوتوس پارسبام خیلی مطمین تره

    4
  10. Morvarid Aarabi می‌نویسد

    با سلام.با توجه به اینکه سود صندوق باید در 16 هر ماه واریز شود.عدم اطلاع رسانی و واریز به موقع به حساب مشتریان ،نوعی بی احترامی و نادیده انگاشتن حقوق مربوطه مشتری میباشد.

    8
  11. zahra می‌نویسد

    امیدوارم تاوان این حقی که از ما آشکارا ضایع میکنید رو به بدترین شکل ممکن بدید
    واقعا حق ما ک به صندوق شما اعتماد کردیم این نیس….صد در صد ابطال میزنیم

    5
  12. M می‌نویسد

    روز پرداخت سود سامانه مشکل پیدا کرد… جل الخالق… صندوق به این باحالی کجا دیدین…

    13
  13. محمود می‌نویسد

    قیمت هر سهم تو این ماه رو من هر روز اسکرین شات گرفتم قیمت آخرین سهم در روز 14 اسفند 22673 بود و از روز جمعه کلا دیگه صندوق در دسترس نیست امروز هم پیام آمده روز پرداخت سود سهام 19 واریز میشه بانک محترم دی کل این ماه رو رو سود بوده و طبق اعداد قیمت صدور هر واحد که آخرین روز 22673 بود باید حدود 28 درصد سود بده ولی چون روز پنجشنبه خبر کاهش ریسک صندوق به 2 درصد رو شنیده با مدیریت خیلی قوی و حساب شده ای که تو این زمینه داره از دیروز صندوق رو از دسترس خارج کرده ببینه امروز که شنبه روز اول کاری صندوق با تصمیم جدید سازمان بورس هست چه اتفاقی میوفته اگه سهام افت کنه همین الان سود مارو کم کنه که تو ماهای آینده یموقه ضرر نکنه

    بابا ما رو چی فرز کردین

    بانک دی بانک ارزش آفرین

    23
  14. imanh می‌نویسد

    واقعا وقت ابطال سراسری رسیده… دارید از صبر و اعتمادمردن سو استفاده میکنید.اختلال در سیستم آنهم در روز پرداخت سود…این چه پیامی است آخه….مسخره کردید مردم را….
    به اطلاع می رساند با توجه به اختلال سامانه صندوق از طرف شرکت پیمانکار، امکان دسترسی، محاسبه و پرداخت سود و وجوه ابطالی شنبه 17 اسفند مقدور نیست. لذا تمام وجوه در اولین روز کاری (دوشنبه 19 اسفند) پرداخت خواهد شد.
    صندوق ارزش آفرینان دی

    13
  15. sam ejazii می‌نویسد

    به خدا این بار صندوق زیره24سود بده صندوق رو……

    31
    1
  16. سامان می‌نویسد

    یه روز دارایی رو بالامیزنه خوشحال میشم فردا میاردش پایین ناراحت میشم

    20
  17. سامان می‌نویسد

    این صندوق چرا شل کن سفت کن در میاره هر روز موجودی و دارایی رو یه رقمی اعلام میکنه معلوم نیست تا اخرش میخاد چکار کنه کاش میدونستیم

    17
  18. زهرا مهرابی می‌نویسد

    فقط راهش ثبت شکایت در سازمان بورس واوراق بهادر هستش

    13
  19. اصغر می‌نویسد

    سلام دوستان توروخدا جواببدین..هرروزیکه ابطال میزنیم پولمون براساس قیمت ابطال اون روز محاسبه میشه یا قیمت ابطال روز بعد؟؟من روز ۲۶بهمن درخواست ابطال زدم.وروزبعد یعنی ۲۷بهمن ساعت ۳بعداظهر به حسابم واریز شد.ولی براساس قیمت ابطال روز۲۶….درحالیکه بارها خوندم که قیمت ابطال ووصدور براساس یه روزبعدازدرخواست محاسبه میشه

    1
    1. M می‌نویسد

      بر اساس همون روزی که ابطال می زنی

      4
  20. اصغر می‌نویسد

    قسم بخداهمه سهاممو فردا باطل میکنیم..من وبرادرم پسرعموم …. له این روشنی ولا ندیدم

    7
  21. ali می‌نویسد

    من که ابطال زدم . غیر قابل اطمینان هست این صندوق

    9
    1
  22. زهرا مهرابی می‌نویسد

    این اسمش … فقط برای … سرمایه گذاران بااعداد بازی میکنن

    3
  23. hamed safarpour می‌نویسد

    صندوق صدور میزنه دوباره؟

    4
    3
    1. kami roshan می‌نویسد

      این کامنت هایی که آه و فغان ما بر آسمان است را نمی بینی سراغ صدور می گبری ؟؟؟؟؟

      5
  24. سامان می‌نویسد

    اگر سود بهمن ماه رو حدود ۲۴% فرض کنیم که خودشان میگن پس نتیجه میگیریم که با کسر مبلغ جبرانی از سود دی ماه ،سود دی ماه رو ۱۷% پرداخت کردند

    5
  25. زهرا مهرابی می‌نویسد

    رابین هود صندوقها هم هنین صندوقه

    3
  26. نادر می‌نویسد

    چقدر همه چي نامشخصه
    توماه دي تو پروفايل من دوعدد درج شده كه يكيش سود دوره است و يكيش جبراني ولي جالبه كه مجموع اين عدد به حساب من واريز نشده و سود حدود 20 درصد گرفتم .
    براي بهمن ماه هم كه عددي كه به عنوان سود نوشته كسري داره و عددي كه تو سايت هست رو واريز نكردند
    من متوجه نميشم تو دي ماه هم كه سود مازادي به ما تعلق نگرفته كه الان دارند از بهمن ماه كسر ميكنند؟؟؟؟

    اين جمله يعني چي؟
    “سود بهمن‌ماه به سرمایه‌گذاران با کسر مابه‌التفاوت پرداختی دی‌ماه حدود ۲۰٪ پرداخت شده است.”

    من دي ماه هم سود حدود 20 درصد گرفتم
    اصلا ما به التفاوتي كه ميگند مال كي هست پس؟
    اين چه وضعيه آخه

    6
    1. م مهدی می‌نویسد

      سلام از 17 درصد به شما 20 درصد داده

      3
      1
  27. زهرا مهرابی می‌نویسد

    راهش فقط ثبت شکایت در سازمان بورس هستش تا به حق وحقوق خودمون برسییم مسولین بی لیاقت صندوق از صندوقهای دیگه یاد بگیرید

    2
  28. علی می‌نویسد

    لطفا برگردونید به حسابهامون برداشتتون رو

    4
    1
  29. علی می‌نویسد

    سلام دوستان.صندوق دی با این روش دوماه توانستی با کلک سرمایه گذاراتو حفظ کنی اما این راهش نیست

    5
    1
  30. sam ejazii می‌نویسد

    فقط ابطال

    2
    1
وام بدون چک و ضامن
×
وام بدون چک و ضامن
تا 50 میلیون تومان
دیجی‌پی