رده بررسی همه‌چیز درباره کارت اعتباری بانک ملی

همه‌چیز درباره کارت اعتباری بانک ملی

بررسی
نویسنده: رده
29 فروردین 1395

مشخصات کارت
دارنده این کارت می‌تواند تا میزان مشخصی که به آن سقف اعتبار گفته می‌شود از محل اعتباری که توسط بانک ملی ایران به آن اختصاص داده‌شده است از مراکز فروش کالا یا خدمات خرید نماید. این کارت‌ها در مبالغ ده میلیون ریال تا سقف یک‌صد میلیون ریال صادر و اعتبار آن گردشی است و پس از تسویه و یا بازپرداخت اقساط، اعتبار کارت تا میزان اولیه تجدید (شارژ) می‌گردد.

دریافت وجه نقد از طریق خودپرداز و یا کارت‌خوان‌های شعب برای کارت‌های اعتباری امکان‌پذیر نیست.

مزایای کارت اعتباری

  • قدرت خرید بیشتر
  • شرایط آسان دریافت
  • مدیریت هزینه و آزادی عمل در پرداخت
  • اعتبار مستمر

 شرایط عمومی دریافت کارت

  • داشتن حداقل 18 سال تمام
  • دارا بودن یکی از انواع حساب‌های قرض‌الحسنه جاری، پس‌انداز و یا سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت سیبا جهت اتصال به کارت اعتباری
  • گردش مستمر حداقل شش ماه، ماهیانه به میزان 10 میلیون ریال در حساب‌جاری و یا میانگین مانده شش‌ماهه 10 میلیون ریال برای دارندگان حساب کوتاه‌مدت (ویژه کارت اعتباری فراگیر)
  • عدم سابقه چک برگشتی نزد شبکه بانکی کشور
  • عدم بدهی غیر جاری
  • ارائه درخواست کتبی به شعبه
  • ارائه مدارک شناسایی و کارت ملی به شعبه
  • ارائه مدارک شغلی دال بر اشتغال و میزان درآمد
  • ارائه تضمینات یا وثایق موردقبول بانک

تذکر: در حال حاضر کارت اعتباری برای اشخاص حقوقی صادر نمی‌گردد

نرخ سود کارت اعتباری

  • سود تسهیلات اعطایی بر اساس نرخ مصوب شورای پول و اعتبار برای عقد مرابحه محاسبه می‌گردد.
  • بدیهی است در صورت عدم بازپرداخت تسهیلات در سررسیدهای مقرر، مبلغی به‌عنوان وجه التزام تأخیر تأدیه بر اساس مقررات به مانده تسهیلات اضافه می‌شود.
  • نرخ سود فقط به میزان اعتبار مصرف‌شده مشتری اختصاص می‌یابد و مبلغ مصرف نشده مشمول آن نمی‌شود.
  • در صورت تسویه بدهی مشتری زودتر از موعدهای تعیین‌شده نرخ اختصاص‌یافته بر اساس زمان تسویه بدهی تعدیل می‌گردد.

هزینه صدور کارت اعتباری

  • آبونمان کارت اعتباری، به میزان 2% مبلغ اعتبار در کارت اعتباری معمولی و 1% در کارت اعتباری فراگیر (این مبلغ در اولین صورتحساب منظور و از مشتری اخذ می‌گردد)
  • دریافت نقدی مبلغ 50 هزار ریال هزینه صدور فیزیک کارت
  • دریافت نقدی مبلغ 100 هزار ریال به‌عنوان هزینه اعتبارسنجی‌های مربوطه (استعلام چک برگشتی و بدهی معوق و …)

کارت اعتباری فراگیر

ویژگی کارت اعتباری فراگیر
کارت اعتباری فراگیر یکی از انواع کارت‌های اعتباری بانک ملی ایران است که به دلیل شرایط خاص در خصوص تخصیص نرخ سود به مشتریانی که دارای حساب‌جاری با میانگین مانده ماهانه 10 میلیون ریال و یا کوتاه‌مدت با میانگین رسوب 10 میلیون ریال باشند بنا به نظر شعبه از مبلغ 10 میلیون ریال تا 50 میلیون ریال اعطا می‌شود.
دوره بازپرداخت (سررسید پرداخت) کارت اعتباری فراگیر، حداکثر یک سال بوده و دارنده کارت می‌تواند بدهی خود را حداکثر در 12 ماه پرداخت نماید

مزایای کارت اعتباری فراگیر
درصورتی‌که مشتریان نسبت به پرداخت بدهی (مجموع خریدهای طی دوره یک‌ماهه) به هر مبلغی اعم از کل اعتبار استفاده‌شده و یا قسمتی از آن در مهلت پرداخت (5 روز پس از تاریخ صدور صورتحساب) اقدام نمایند، بدهی پرداخت‌شده مشمول هیچ‌گونه سودی نمی‌شود.
پس از انتقال مانده بدهی به تسهیلات مرابحه، مشتری نسبت به پرداخت اقساط ماهانه (مندرج در صورتحساب ارسالی) اقدام خواهد نمود.
چنانچه دارنده کارت قبل از سررسید تسهیلات، نسبت به بازپرداخت تمام تسهیلات اقدام نماید، متناسب با مبلغ وصولی و زمان باقیمانده تا سررسید، سود محاسبه‌شده تسهیلات تعدیل و به مشتری تخفیف لازم اعطا می‌گردد.
برای دریافت کارت اعتباری فراگیر یک برگ قرارداد لازم‌الاجرا امضا گردیده و یک برگ چک به‌عنوان ضمانت در بانک به امانت ضبط و نگهداری می‌گردد و نیازی به وثایق دیگر نیست.

کارت اعتباری کالای ایرانی

معرفی خدمت
کارت خرید اعتباری کالای ایرانی باهدف حمایت از تولیدات داخلی، رونق بخشی به اقتصاد و ارتقای رفاه عمومی، با هماهنگی دولت و پشتیبانی چند بانک ایجادشده است.
دارندگان این کارت می‌توانند نسبت به خرید کالاهای مشمول طرح که سیاهه آن توسط وزارت صنعت، معدن، تجارت تعیین می‌شود، از طریق پایانه‌های فروش P.O.S مستقر در فروشگاه‌ها و مراکز معرفی‌شده وزارت یادشده تا سقف اعتبار تعیین‌شده، به‌صورت تدریجی یا یکجا اقدام و به‌صورت اقساطی (حداکثر طی 12 قسط) یا یکجا نسبت به بازپرداخت بدهی خود اقدام نمایند.
صدور کارت اعتباری برای دو گروه هدف در نظر گرفته‌شده است:
1- زوج‌های جوان تازه ازدواج‌کرده‌اند که در سامانه قرض‌الحسنه ازدواج بانک مرکزی ثبت‌نام و شماره پیگیری دریافت نموده‌اند و تا تاریخ 19/10/1394 موفق به دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج نشده‌اند.
2-کارکنان رسمی و پیمانی دستگاه‌های اجرایی و بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری که حقوق و مزایای تعهد نشده ماهانه آن‌ها حداکثر معادل پانزده میلیون ریال است.
شرایط دریافت کارت
الف) مزدوجین:
1- سقف اعتبار کارت‌های اعتباری برای زوج‌های تازه ازدواج‌کرده حداکثر معادل پنجاه میلیون ریال برای هر یک از زوجین است.
2- فرآیند و مدارک اعتبارسنجی و تأمین وثایق برای صدور کارت اعتباری برای زوج‌های تازه ازدواج‌کرده مشابه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج است.
3- فرآیند معرفی زوج‌های تازه ازدواج‌کرده به بانک‌ها برای اخذ کارت اعتباری، همانند فرآیند اخذ تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج است.

ب) کارکنان رسمی و پیمانی دستگاه‌های اجرایی و بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری:
1- درخواست کارت اعتباری توسط واحدهای منابع انسانی دستگاه‌ها از متقاضیان اخذشده و به‌صورت یک فهرست تنظیم می‌شود.
2- ذی‌حساب هر یک از دستگاه‌های اجرایی بر اساس مانده حقوق و مزایای تعهد نشده متقاضی نسبت به بررسی و تعیین حد و گواهی کسر از حقوق اقدام می‌نماید.
3- دستگاه‌های اجرایی فایل فهرست متقاضیان را مشتمل بر اقلام اطلاعاتی موردنیاز بانک تهیه و به همراه نامه حاوی معرفی رسمی متقاضیان و گواهی کسر از حقوق گروهی برای بانک عامل (بانکی که حساب کارکنان سازمان‌ها و دستگاه‌های متقاضی نزد آن متمرکز بوده و حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان به‌حساب یادشده واریز می‌شود) ارسال می‌نماید.
4- حداکثر اعتبار قابل تخصیص به کارت اعتباری کارکنان و بازنشستگان کشوری حداکثر معادل چهار برابر حقوق و مزایای تعهد نشده ماهانه آن‌ها (سقف گواهی کسر از حقوق) است.
سایر ویژگی‌ها
نرخ سود نرخ سود تسهیلات اعطایی برای دارنده کارت معادل 12% خواهد بود.
درصورتی‌که مشتریان نسبت به پرداخت بدهی (مجموع خریدهای طی دوره یک‌ماهه) به هر مبلغی اعم از کل اعتبار استفاده‌شده و یا قسمتی از آن در مهلت پرداخت (مهلت 7 روزه تقویمی) اقدام نمایند، بدهی پرداخت‌شده مشمول هیچ‌گونه سودی نمی‌گردد. لیکن مانده بدهی پس از مهلت پرداخت به‌عنوان یک فقره تسهیلات مشمول نرخ سود عقد مرابحه از تاریخ خرید خواهد گردید.
ازآنجاکه کلیه بدهی دارندگان کارت از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌های متبوع (از طریق صدور گواهی کسر از حقوق به‌صورت تعهد کلی به بانک) تعهد و تضمین خواهد گردید، لذا جهت صدور کارت‌های یادشده نیازی به ارائه وثایق و تضمینات نیست.

تبصره: فهرست کالاهای قابل خریداری، فهرست عرضه‌کنندگان کالاها از طریق: تارگاه دولت (www.dolat.ir)، شاپرک (www.shaparak.com) و وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.mimt.gov.ir) در اختیار عموم قرار می‌گیرد.

نحوه پرداخت صورتحساب و پرداخت
در پایان هرماه صورتحساب مشتری برای آگاهی از میزان بدهی ارسال می‌گردد. دارنده کارت مکلف است چنانچه صورت‌حساب را تا 3 روز پس از پایان هر دوره (یک ماه) دریافت نکرده باشد، مراتب را شخصاً از نزدیک‌ترین شعبه بانک و یا مرکز تماس کارت اعتباری پیگیری کند.

مهلت اعتراض به صورت‌حساب، حداکثر 3 روز پس از صدور صورت‌حساب است. رسیدگی به اعتراض و پاسخ‌گویی به دارنده کارت حداکثر ظرف 2 روز کاری انجام می‌پذیرد.
چنانچه بانک، اعتراض دارنده کارت را قابل‌قبول بداند، موظف است صورت‌حساب را اصلاح و برای دارنده کارت ارسال کند. مشتری متعهد است در موعد مقرر نسبت به پرداخت بدهی مطابق با صورت‌حساب اقدام و در صورت تأیید اعتراض علاوه بر اصلاح صورت‌حساب در دوره آتی، مبالغ مورد اعتراض به‌حساب ایشان واریز می‌شود.

صورتحساب به چند روش در اختیار مشتری (دارنده کارت) قرار می‌گیرد:
الف) ارسال به پست الکترونیک (ایمیل) معرفی‌شده از سوی مشتری
ب) مراجعه به سایت بانک ملی ایران بخش کارت اعتباری، منوی صورتحساب کارت اعتباری
ج) مراجعه به نشانی اینترنتیwww.bmicc.ir
د) با مراجعه به شعب بانک و درخواست دریافت صورتحساب

مدت بازپرداخت بدهی کارت‌های اعتباری بر اساس مبلغ اعتبار تخصیصی حداکثر 2  سال (24 قسط متوالی) به شرح جدول ذیل  است.

ردیف مبلغ اعتبار تخصیصی (به ریال) حداکثر اقساط بازپرداخت تسهیلات
1 10.000.000 6 قسط
2 20.000.000 12 قسط
3 30.000.000 18 قسط
4 40.000.000 الی 100.000.000 24 قسط

نرخ سود و نحوه محاسبه:

* سود تسهیلات اعطایی بر اساس نرخ مصوب شورای پول و اعتبار برای عقد مرابحه محاسبه می‌گردد.

* بدیهی است در صورت عدم بازپرداخت تسهیلات در سررسیدهای مقرر، مبلغی به‌عنوان وجه التزام تأخیر تأدیه بر اساس مقررات به مانده تسهیلات اضافه می‌شود.

دارندگان کارت می‌توانند نسبت به پرداخت بدهی از سه  طریق اقدام کنند:

الف) از طریق دستگاه‌های خودپرداز و انتخاب گزینه انتقال وجه کارت به کارت با شناسه پرداخت و انتقال وجه به کارت مجازی به شماره 6037991899604361 با شناسه پرداخت درج‌شده در صورتحساب.
ب) مراجعه به قسمت دریافت صورتحساب کارت اعتباری (دریافت صورت‌حساب کارت اعتباری(
ج) از طریق سامانه بام

• چنانچه مطالبات بانک ظرف مدت 2 ماه پس از تاریخ سررسید تسهیلات، وصول نشود، کارت موقتاً مسدود شده و امکان استفاده از میزان اعتبار باقیمانده آن به حالت تعلیق درآمده و بانک مراتب را به دارنده کارت اعلام می‌نماید.
• درصورتی‌که حداکثر ظرف مدت 6 ماه پس از سررسید تسهیلات، مطالبات بانک از دارنده کارت وصول نشود، کارت ابطال و انجام اقدامات مقتضی به‌منظور وصول مطالبات صورت می‌پذیرد.
• درصورتی‌که بنا به دلایل ذکرشده در موارد بالا، کارت 3 بار مسدود شود، کارت ابطال و انجام اقدامات مقتضی به‌منظور وصول مطالبات صورت می‌پذیرد.
• بانک می‌تواند در صورت عدم استفاده دارنده کارت ظرف مدت 2 ماه از اعتبار کارت، مفاد قرارداد، نسبت به ابطال زودتر از موعد کارت اقدام نماید.
• اعطای مجدد کارت، پس از بازپرداخت کامل دیون دارنده کارت، منوط به سپری شدن 2 ماه در مورد کارت‌های مسدودی و 2 سال در مورد کارت‌های ابطال‌شده است.

نکات ایمنی کارت اعتباری
• دارنده کارت اعتباری بایستی مشخصات خود را با مندرجات روی کارت و ضمایم آن کنترل نماید.
• فعال شدن کارت منوط به دریافت کارت توسط متقاضی و ارائه رسید تحویل آن است.
• دارنده کارت می‌بایست هرگونه تغییر در نشانی محل سکونت و یا تلفن تماس خود را به واحد ارتباط با مشتریان و یا شعب بانک ملی ایران و یا از طریق سایت شرکت توسعه سرمایه پیشگامان پویا اطلاع دهد.
• دارنده کارت و رمز مالک آن شناخته می‌شود همواره کارت و رمز را جداگانه نگهداری نموده و هیچ‌گاه آن را در اختیار اشخاص دیگر قرار ندهید و در صورت سرقت و یا مفقود شدن آن‌ها مراتب را در اسرع وقت به واحد ارتباط با مشتریان اطلاع دهید.
• در صورت ورود اشتباه رمز بر روی دستگاه‌های کارت‌خوان بیش از 3 مرتبه کارت غیرفعال شده و فعال نمودن مجدد آن منوط به طی کردن مراحل اداری مربوطه است.

مطالبی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

127 دیدگاه
  1. علی می‌نویسد

    سلام من چندروزی کارت اعتباری ازبانک ملی گرفتمه امروزرفتم کارت بکشم میزنه تراکنش ناموفق چیکارکنم

    12
    9
  2. مقدم می‌نویسد

    در پایان پرداخت اقساط ماهیانه گزینه مانده اعتبار پیامک میشود این مانده اعتبار یعنی چی کمی توضیح میدهید

    23
    11
    1. ف می‌نویسد

      سلام، درصد قابل توجهی از قسطی که می‌پردازید به حساب شما برمیگردد. در صورتی که از آن برای خرید استفاده کنید، به تعداد اقساط اضافه خواهد شد. می‌توان گفت کارت اعتباری حالت مادام العمر دارد و با هر پرداخت هر قسط قسمتی از آن برای شما پس انداز می‌شود که بعدها ملزم به پرداختش خواهید بود.

      20
      1. علی می‌نویسد

        سلام،الان میشه از اون برداشت کرد؟من مقدار کمی برای امتحان برداشت کردم و همون میزان دقیقا به همراه قسط عادی آخر ماه در صورت حساب آمده بود! همون ماه باید داد یا اضافه میشه به قسط های آخر و مثلا ۳۶ ماه میشود ۴۰ ماه؟! اگر همان ماه باید قسطش کامل داد که فایده ندارد!

  3. حسین می‌نویسد

    سلام، آیا می شود با کارت اعتباری خرید اینترنتی انجام داد ؟ رمز اینترنتی داره ؟

    18
    15
    1. منیوحی می‌نویسد

      سلام
      بله شما میتونید به خودپرداز بانک ملی مراجعه کنید و رمز دوم اینترنتی ثابت دریافت کنید

      2
  4. نظری می‌نویسد

    به کارت اعتباری میشه وجه انتقال داد؟

    9
    20
  5. زهرا می‌نویسد

    سلام با وام، ۵۰میلیونی خرید کالا طلا هم میشه خرید کرد؟

    9
    9
    1. امید می‌نویسد

      کارت اعتباری برای هر جایی که دستگاه کارتخوان داشته باشند میشود استفاده کرد. محدودیتی در زمینه ی کالای خاص وجود ندارد

      1
  6. زهرا می‌نویسد

    سلام بااین کارت وام اعتباری ۵۰میلیونی بانک میشه طلا خرید یا فقط لوازخانگی

    15
    3
    1. منیوحی می‌نویسد

      کارت اعتباری برای هر جایی که دستگاه کارتخوان داشته باشند میشود استفاده کرد. محدودیتی در زمینه ی کالای خاص وجود ندارد

  7. سید می‌نویسد

    سلام آیا می‌شود از دو بانک متفاوت کارت اعتباری گرفت یا فقط امکان صدور یک کارت هست

    3
    1. رده می‌نویسد

      سلام
      محدودیت دریافت کارت اعتباری وجود نداره.

      3
      3
  8. سیدحمید می‌نویسد

    سلام من پنجا میلیون کارت اعتباری از بانک ملی گرفتم باتوجه به اینکه سقف وام اعتباری دویست میلیون شده آیا می‌توانم پنجا میلیون دیگه از بانک صادرات دریافت کنم یا فقط یک کارت اعتباری صادر میشه ممنون میشم پاسخ دهید

    12
    3
  9. سبزی می‌نویسد

    سلام خسته نباشید آیا می شود مانده اعتبار رو برداشت کرد وایا اگر برداشت کنیم باید باز پرداخت کنیم یاخیر

    20
    8
    1. منیوحی می‌نویسد

      سلام
      بله میشه برداشت کرد ولی بعد از برداشت به تعداد قسط های شما اضافه میگردد

  10. سبزی می‌نویسد

    سلام خسته نباشید آیا این مانده اعتبار رومیشه برداشت کرد وایا باید دوباره بازپرداختش کنیم لطفاً جواب بدید

    7
    11
    1. منیوحی می‌نویسد

      سلام
      بله میشه برداشت کرد ولی بعد از برداشت به تعداد قسط های شما اضافه میگردد

  11. رضا می‌نویسد

    سلام چرا سایت پیشگامان قطع است؟

    1
  12. لطفی می‌نویسد

    سلام
    آیا تا کارت اعتباری خرج نکردی پرداخت اقساط آن پرداخت باید بشه؟ ،ویا با خرج کردن کارت اعتباری اقساطش شروع میشه
    من کارت اعتباری گرفتم هنوز خرج نکرده پیامک پرداخت اقساط برایم ارسال شده!!

    10
    15
  13. سعید می‌نویسد

    سلام من من چند روز پیش کارت اعتباری گرفتم الان رفتم خرید انگار فعال نشده چیکار باید بکنم

    1
    4
    1. رده می‌نویسد

      سلام
      متاسفانه باید مجدد به بانک رجوع کنید

      1. حسین می‌نویسد

        سلام من امروز کارت اعتباری گرفتم ولی متاسفانه میزنم تراکنش مردود است باید چیکارکنم

        1
  14. حسینی می‌نویسد

    سلام وقت بخیر من پارسال از بانک ملی کارت اعتباری گرفتم الان تاریخ انقضاش تموم شده و کارت غیر فعال شده میشه دوباره فعال کرد؟

    2
    1. رده می‌نویسد

      سلام
      بله به بانک مراجعه کنید

  15. رسول می‌نویسد

    سلام.من سال 99 یه وام 20 میلیونی گرفتم که کارت اعتباری بهم دادند تمام اقساطش را هم به موقع پرداخت کردم و چون کارمند هستم میخوام وام 50 میلیونی را بگیرم آیا وام را بهم میدند؟ دوستم از کارمند بانک ملی پرسیده گفته باید تسویه کنه تا بتونه وام جدید را بگیره.درست گفته؟ دوست من که وامش را با من گرفته بود ولی ریخته بودند به حسابش به جا کارت اعتباری سریع 50را بهش دادند

    1
    1. رده می‌نویسد

      سلام
      وابسته به شعبه و بانکی است که مراجعه می‌کنید. نمیشه برای همه یک حکم داد… بسیار به رتبه اعتباری و پرونده سابقه بانکی شما وابسته است.

  16. علی ناذی می‌نویسد

    سلام من پارسال یه وام کارت اعتباری 20میلیونی ملی گرفتم فرهنگیم الان دوباره رفتم مدارک وضامن بردم وام بگیرم گفتن کارت اعتباری بهت میتونیم بدیم یه قسط معوقه از کارت قبلی داشتم گفتند باید اقساط رو به روز تسویه کنی الان دوهفته هست که قسط رو دادم ولی هرچی میرم بانک میگن اجازه صدور کارت سامانه واسه شما نمی‌ده استعلام قرمزه سوال اینه تاکی باید صبر کنم میشه راهنمایی کنید ممنونم

    1
  17. علی ناذی می‌نویسد

    سلام من یه وام اعتباری 20میلیونی ملی سال 99گرفتم الان دوباره رفتم وام بگیرم مدارک رو یک ماهه دادم قرار بود کارت اعتباری بهم بدند یه قسط از کارت قبلی معوقه داشتم گفتند نمیشه کارت صادر کنیم قسط رو به روز پرداخت کردم الان حدود 12روزه که بانک هرچی میرم میگند استعلام درخواست کارت اعتباری واسه شما قرمزه سوال من اینه تا کی باید صبر کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید گرفتارم و بدهکار تشکر وسپاس

    2
  18. قاسمی می‌نویسد

    سلام من یه وام ۵۰ م برای خرید تسهیلات تقاضا دادم وهمه مدارک لازم رو تحویل بانک دادم برام اعتبار طلایی صادرشد ولی رییس شعبه ۵ م ازپولم رو بعنوان شیرینی برای خودش مطالبه کرد وگرفت و۵ م هم توی حساب خودم بلوکه کرد برای تضمین پرداخت اقساط
    آیا این کار قانونی ست وروال کارهمه شعب بانک ملی به این صورته؟!

    9
    12
  19. مصطفی۶۵ می‌نویسد

    با سلام
    من پارسال وام کارت اعتباری ملی گرفتم و مسدود شد اما قسط این وام در حال حاضر به روز میباشد. از بانک دیگری درخواست وام کارت اعتباری دادم و همه مدارکم تکمیله اما میگن که چون کارت اعتباری مسدود دارید بانک مرکزی اجازه نمیده کارت اعتباری جدید صادر کنیم، به شعبه بانک ملی مراجعه کردم و متوجه نمیشن و میگن باید وام‌ت یکجا تسویه بشه تا رفع مسدودی کنیم، اگر امکان تسویه وام رو داشتم که وام جدید نمیگرفتم، راهکاری برای من هست؟

    3
  20. اسماعیل خلیلی می‌نویسد

    اسماعیل خلیلی هستم.مایلم کارت اعتباری را تمدید کنم.ب شعبه مراجعه کردم گفتن نمیشه.چرا امکانش نیست؟

  21. امیر می‌نویسد

    افرادی که زیر ۱۸ هستن و کارت دارن هم میتونن رمز دوم داشته باشن؟

    1
    1. رده می‌نویسد

      سلام
      چون سیمکارتی به نام خودشون نیست، خیر.

  22. نصیرزاده می‌نویسد

    هزینه قسط بندی دوباره بعد از استفاده از اعتبار باقیمانده چقدره؟

    14
    1
  23. مهدی می‌نویسد

    سلام. من کارت اعتباری گرفتم. پنج قسط ندادم.
    بعد همه عقب افتادهارو پرداخت کردم.
    مبلغ مانده اعتبار یعنی چی؟

    16
    4
    1. بابک می‌نویسد

      سلام.یعنی به مبلغ مانده آیی که برایتون پیامش اومد ه کارتتون اعتبار داره و میتوانید مجددا خرید بکنید.اگر اشتباه نکنم اگر ۵ قسط پرداخت کردید تقریبا ۵میلیون به کارتتون مجددا اعتبار داده شده.

  24. هاشم خبازیان می‌نویسد

    سلام. من وام50 میلیونی گرفتم. هر ماه که قسط پرداخت میکنم، یه مبلغی برمیگرده داخل کارت اعتباری. آیا ابل برداشت هست. تا چند مرحله. پرداخت این پول اندک به چه صورت هست. ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

    9
    10
    1. محمد می‌نویسد

      این مبلغ که به حساب شما بر میگرده قابل برداشت هست و میتونین دوباره خرید کنین که در صورت برداشت، تا سقف 12 قسط میتونید اون رو پرداخت کنین. شما باید مجموعا اصل مبلغ قسط جاری و مبلغ قسط جدید را روی هم پرداخت کنید. مثلا اگر وام 20 میلیونی با دوره اقساط 36 ماهه و مبلغ 720 هزار تومان داشته اید و از اعتبار برگشت داده شده هم 2 میلیون تومان خرید داشته اید مجموعا قسط پرداختی شما در دوازده ماه بعدی به مبلغ هر قسط حدودا 900 تومان خواهد بود.

      2
      2
  25. رضا می‌نویسد

    سلام چرا من رفتم بانک روی حساب جاری وام بگیرم روی برگ مدیر بانک نوشته کارت اعتباری ولی گفته دوتا کارمنده حقوق بگیر از بانک ملی باید بیاری معلومه چی به چی

  26. مهدی عمادی می‌نویسد

    سلام وام کارت اعتباری 50میلیونی گرفتم میخوام بدونم قسط 36ماهه وقتی که پرداخت میکنم 1800یه مبلغی به کارت اعتباریم برمیگرده چجوری پرداخت کنم که این مبلغ بر نگرده

    23
    14
    1. منیوحی می‌نویسد

      این اعتبار هست که برای شما برمیگرده و شما میتونید دوباره از همین اعتبار خرید بزنید فقط به مبلغ قسط های شما اضافه میشه

  27. بابک می‌نویسد

    سلام من ثبت نام کردم واسه کارت اعتباری بانک ملی مگه قرار نبود که هفت میلیون شارژ بشه کارت اعتباری هرشخص واسه من فقط دو میلیون شارژ شده است دلیلش چیه حتی یک سهم از سهام عدالت خودمو نفروختم

    1
    1
  28. سعید کریمی می‌نویسد

    سلام من کارت اعتباری ۵۰ میلیون گرفتم ولی پیامی که اومده بودش بابت رمز کارت ندونسته پاک کردم حالا میخام پولو برداشت کنم رمز ندارم میشه راهنمایی بفرمایید

    16
    3
  29. Hamed می‌نویسد

    با سلام.ببخشید من کارت اعتباری بانک ملی گرفتم هم اکنون هم در حال پرداخت اقساطش به طور مرتب هستم.
    و میخوام اقدام کنم برای دریافت وام ازدواج از همون بانک و همون شعبه ملی
    آیا باید کارت اعتباری رو تسفیه کنم تا وام ازدواج به من بدن یا خیر؟

    7
    5
  30. Shima می‌نویسد

    سلام من کارت اعتباری سهام عدالت گرفتم.میخوام اقساط سه ساله پرداخت کنم. اگه سهام قابل فروش بشه یه روزی .. تکلیف ما که کارت اعتباری گرفتیم چی هست .. یعنی دیگه حق فروش نداریم؟

    4
    1. رده می‌نویسد

      سلام
      همونطور که در متن خوندید، سهام عدالت شما، وثیقه وام شماست. در نتیجه همونطور که نمیتونید خونه‌ای که وثیقه وام بانکی است رو بفروشید، سهام عدالت هم در گروی بانک می‌مونه تا وام رو تسویه کنید.

      1
وام بدون چک و ضامن
×
وام بدون چک و ضامن
تا 50 میلیون تومان
دیجی‌پی