رده حساب بانکی حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز

حساب قرض الحسنه پس انداز

آنچه بانک‌ها برای حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز تعریف کرده‌اند، سپرده‌ای است که به آن سود تعلق نمی‌گیرد و برای برخورداری از «اجر معنوی قرض‌الحسنه و پاداش اخروی» و استفاده از خدمات بانکی افتتاح می‌شود. برداشت از این حساب بدون محدودیت است و برخی از بانک‌ها برای ترغیب افراد به افتتاح حساب قرض‌الحسنه، جوایزی را با قرعه‌کشی به دارندگان این حساب‌ها هدیه می‌دهند.

[توضیح درباره مدارک و شرایط افتتاح حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز را پس از جدول بخوانید]

- درصد
0 درصد
دارد
ندارد
دارد
10,000
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
دارد
50,000
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
دارد
5,000
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
دارد
50,000
تومان
- درصد
0 درصد
دارد
ندارد
دارد
5,000
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
ندارد
1,000,000
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
ندارد
1,000,000
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
ندارد
0
تومان
- درصد
0 درصد
ندارد
ندارد
دارد
10,000
تومان
- درصد
0 درصد
دارد
ندارد
دارد
1,000,000
تومان
- درصد
0 درصد
دارد
ندارد
دارد
100,000
تومان
فیلترها

افتتاح حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز این فرصت را به شما می دهد تا در یک کار عام‌المنفعه و یک تعاون عمومی شرکت کنید. با گشایش این نوع حساب در عین حال که پول خود را پس‌انداز کرده‌اید در یک فعالیت نیکوکارانه هم شرکت می‌کنید.

 

حساب قرض الحسنه پس انداز چیست؟

اگر تاکنون سر و کارتان فقط با حساب‌های پس‌انداز کوتاه مدت و بلند مدت بوده است، حتما این پرسش برایتان مطرح می‌شود که حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز چیست و چه فرقی با سایر انواع سپرده که تاکنون داشته‌اید، دارد؟

حساب قرض‌الحسنه به سپرده‌ای گفته می‌شود که تنها برای برخورداری از اجر معنوی و  برخورداری از خدمات بانکی افتتاح می‌شود و برای دارنده آن هیچگونه سود مادی به همراه نخواهد داشت. در حقیقت سود پول شما به جای اینکه به حسابتان اضافه شود، صرف کارهای خداپسندانه می‌شود.

از جمله مزایا داشتن حساب‌های قرض الحسنه پس انداز این‌هاست؛

نکته: اشتباه نکنید؛ ۲ نوع حساب سپرده قرض‌الحسنه داریم؛ پس‌انداز و جاری. دارنده حساب سپرده قرض الحسنه جاری می‌تواند دسته چک بگیرد ولی به دارنده حساب قرض الحسنه پس‌انداز دست چکی تعلق نمی‌گیرد.

 

شرایط افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز

با توجه به اینکه قصد دارید در چه بانکی حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز باز کنید، شرایط و مدارکی که از شما می‌خواهند، متفاوت است. مثلا حداقل مبلغ افتتاح حساب پس‌انداز قرض‌الحسنه در بانک‌های مختلف از ۵ هزار تومان تا یک میلیون تومان با هم فرق می‌کنند.

نکته: متقاضی باید حداقل ۱۲ سال سن داشته باشد. برداشت از حساب تنها پس از کامل شدن سن ۱۵ سالگی امکان‌پذیر است.

 

مدارک لازم برای افتتاح حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز

اغلب بانک‌ها برای افتتاح این نوع حساب از شما شرایط و مدارک زیر را می‌خواهند که در ۲ بخش توضیح می‌دهیم؛

حساب قرض الحسنه پس انداز برای اشخاص حقيقی

حساب قرض الحسنه پس انداز برای اشخاص حقوقی

 

بهترین بانک برای افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز کدام است؟

از آنجایی که سودی به حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز تعلق نمی‌گیرد، خدمات و شرایط ویژه‌ای که برای دارندگان حساب در نظر گرفته می‌شود، ملاک انتخاب بانک به حساب می‌آید. صدور کارت بانکی، دسترسی آنلاین، برگزاری قرعه‌کشی، وام دادن و تخفیف بیمه‌ای از جمله گزینه‌هایی هستند که تعیین می‌کنند کدام بانک مقصد مناسب‌تری برای سپرده‌گذاری شما محسوب می‌شود. همه این موارد را می‌توانید در جدول بالا مشاهده کنید.

در میان بانک‌های مختلف، بانک پاسارگارد به جز امکان شرکت در قرعه‌کشی تمامی این گزینه‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد. تا الان پاسارگاد تنها بانکی است که به دارندگان حساب قرض‌الحسنه خود تخفیف بیمه‌ای می‌دهد. از طرفی، اگر به دنبال دریافت جایزه در قرعه‌کشی‌های بانکی هستید، بانک‌هایی همچون کشاورزی، گردشگری، ملت، ملی، مهر اقتصاد، مسکن، توسعه صادرات، انصار، سرمایه، آینده و رفاه کارگران قرعه‌کشی‌ برگزار می‌کنند.

امکان دریافت وام، گزینه دیگری به شمار می‌آید که ممکن است شما را وسوسه کند تا در بانک خاصی، سپرده‌گذاری قرض‌الحسنه خود را انجام دهید. در حال حاضر بانک‌های مهر اقتصاد، قوامین، مسکن، حکمت ایرانیان، دی، انصار، آینده، کشاورزی، پاسارگاد و سرمایه به دارندگان برخی از حساب‌های قرض الحسنه پس‌انداز خود وام می‌دهند.

ارائه کارت بانکی و امکان برخورداری از دسترسی آنلاین از جمله خدماتی هستند که بسیاری از دارندگان حساب به آنها نیاز پیدا می‌کنند. خوشبختانه اغلب بانک‌های کشور این خدمات را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. اما جای خالی این امکانات در بانک‌های سپه، سینا، حکمت ایرانیان، قوامین، تجارت و آینده دیده می‌شود.

همانطور که گفتیم حداقل پولی که برای افتتاح حساب خود باید داشته باشید به بانکی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. در بسیاری از بانک‌ها با ۵، ۱۰، ۲۰ و یا نهایتاً ۵۰ هزار تومان می‌توانید حسابتان را باز کنید. اما در این میان بانک‌هایی همچون کشاورزی و مهر اقتصاد حداقل موجودی موردنیاز برای گشایش حساب‌های قرض‌الحسنه ویژه خود را مبلغ یک میلیون تومان در نظر گرفته‌اند.

مطالبی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

بدون دیدگاه
  1. نازنین زهرا انصاری می‌نویسد

    برای خرید می خواهم چون نمی توانم مافیا بازی کتم

  2. اه‌ورا می‌نویسد

    حسابی که ماهیانه سود میاد روش ،اگه بین ماه پول واریز کنم داخل کارت تاثیری داره رویت سود؟

    1
  3. رادین می‌نویسد

    سلام چندسال پیش برام یه حساب قرض الحسنه بازکردن میشه الان بجا دفترچه کارت بگیرم؟

  4. ماهک می‌نویسد

    سلام 28سال پیش مادرم برام حساب پس انداز قرض الحسنه صادرات باز کرده ،ایا این چند وقت روش سود رفته یا افزایش پیدا کرده میزانش

    5
  5. lida soltani می‌نویسد

    سلام خسته نباشید
    من کارت بانکی ام رو گم کردم و کلامیخوام حساب قرضه الحسنه ام را به کوتاه مدت تبدیل کنم چیکارکنم؟ سپاس

    1
  6. ahmdymtlqshyda@gmail.com می‌نویسد

    سلام وقت بخیر برای پس انداز چه بانکی بهتره و بانک صادرات چطور پس اندازی رو برای مشتریان در نظر گرفته و از پس انداز در بانک صادرات چ سودی عایدمون میشه علاوه بر نگهداری پولمون ممنونم ک پاسخ میدید

    2
  7. erfan می‌نویسد

    سلام. من 18 ساله هستم ولی کارت ملی و گذرنامه ندارم. هنوز میتونم حساب باز کنم؟

    1. رده می‌نویسد

      سلام
      با شناسنامه میتونید حساب باز کنید. ولی برخی بانک‌ها سختگیری می‌کنند و باید رسید اقدام به گرفتن کارت ملی جدید رو هم همراه داشته باشید.

  8. عرب می‌نویسد

    سلام، آیا بانک های تخصصی مثل توسعه صادرات یا صنعت و معدن به افرادی که بازرگان یا تولید کننده نیستند خدمات بانکی ارایه می‌کنند؟

  9. Fasih jelibaghou می‌نویسد

    درخواست ۱۵میایون تومان وام

    3
دریافت یک‌روزه وام
×
دریافت یک‌روزه وام
وام یک‌روزه بدون چک و ضامن
تا ۳۰ میلیون تومان