رده صندوق سرمایه‌گذاری‌ صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

ارزش آفرینان دی

آخرین به‌روز رسانی: 29 فروردین 1403 | انتشار: 9 بهمن 1395
نام ارزش آفرینان دی
نوع صندوق درآمد ثابت
ETF خیر
ارزش خالص دارایی 69,475,438,946,987 ریال
بازده روزانه 0.06 %
بازده هفتگی 0.45 %
بازده ماهانه 1.91 %
بازده سه ماهه 5.75 %
بازده شش ماهه 0 %
بازده یک ساله 23.29 %
بازدهی از آغاز فعالیت 266.39 %
مدیر صندوق کارگزاری بانک دی
مدیران سرمایه‌گذاری سونا فضل اللهی، مهدی نورمحمدی، محمد ارمی
متولی صندوق مشاور سرمایه گذاری ایرانیان تحلیل فارابی
حسابرس موسسه حسابرسی رازدار
درصد حقیقی 4
درصد حقوقی 0
سود تضمین‌شده 0 %
سود پیش‌بینی شده 0 %
دوره تقسیم سود 0 ماهه
قیمت صدور 1,008,226 ریال
کارمزد صدور 0 ریال
قیمت ابطال 1,007,706 ریال
کارمزد ابطال 0 ریال
حداکثر تعداد واحد سرمایه‌گذاری 0
ضامن نقدشوندگي کارگزاری بانک دی
اوراق مشارکت 40.76 %
سپرده بانکی 51.29 %
وجه نقد 0.41 %
سهام 4.62 %
پنج سهم با بیشترین وزن 3.11 %
دارایی‌های دیگر 0.82 %
قیمت آماری 1,033,575 ریال
تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری شده 68,944,115
تاریخ آغاز فعالیت 1390/07/03
آدرس وب‌سایت http://afdayfund.ir

معرفی صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی از صندوق‌های درآمد ثابت است که با شماره ۱۰۹۱۱ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده و زیر نظر این نهاد فعالیت می‌کند. این صندوق فعالیت خودش را از مهر ۱۳۹۰ آغاز کرده است و در این مدت، طبق مفاد اساسانامه و امیدنامه‌اش و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به فعالیت خود ادامه داده است. مانند بیشتر صندوق‌های درآمد ثابت موفق، ریسک پایین در سرمایه‌گذاری، نقدشوندگی بالا و سود ثابت و مطمئن از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق ارزش‌آفرینان دی است.

یکی دیگر از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های مشترک، کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و تقسیم‌شدن این هزینه بین گروه بزرگی از سرمایه‌گذاران است. همچنین فعالیت‌های اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاری نیز به عهده گردانندگان صندوق است و سرمایه‌گذاران خرد لازم نیست نگران خریدوفروش اوراق، دریافت سود، تبدیل حق تقدم به سهام و مواردی از این قبیل باشند.

جدول مقایسه ای همه صندوق های سرمایه‌گذاری

اطلاعات صندوق ارزش آفرینان بانک دی

مدیران صندوق ارزش‌آفرینان دی هدف از تشکیل این صندوق را جمع‌آوری سرمایه‌های خرد از سرمایه‌گذاران و ایجاد سبدی از دارایی‌ها و مدیریت این سبد عنوان کرده‌اند. تلاش بر این است که با پذیرش ریسکی مشخص و کنترل‌شده، سرمایه‌گذاران این صندوق به بیشترین بازدهی ممکن برسند.

صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان دی طبق آنچه در اساسنامه و امیدنامه‌اش آمده، بیش از ۹۰درصد دارایی‌های خود را در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری کرده است و بخش کوچکی از این دارایی‌ها را به خرید سهام و حق‌تقدم اختصاص داده است. همین نکته باعث می‌شود نوسان‌های منفی و مثبت بورس تأثیر چندانی رو بازدهی صندوق نداشته باشد و سرمایه‌گذاران همیشه سودی تقریبا ثابت دریافت کنند.

طبق ماده ۴ اساسنامه این صندوق، موضوع فعالیت اصلی صندوق ارزش‌آفرینان دی سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار از جمله اوراق با درآمد ثابت، سپرده بانکی، گواهی سپرده بانکی، سهام و حق‌تقدم خرید سهام شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس و فرابورس و گواهی سپرده کالایی است. این صندوق فعالیتی فرعی هم دارد که موضوع آن مشارکت در تعهد پذیره‌نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت است.

ارزش مبنای واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق صد هزار تومان است که روی گواهی‌های سرمایه‌گذاری قید می‌شود. واحدهای این صندوق به دو نوع ممتاز و عادی تقسیم می‌شود. این صندوق ۲۰ هزار واحد ممتاز دارد که قبل از شروع دوره پذیره‌نویسی صادر شده و در اختیار مؤسسان شرکت قرار دارد. این واحدها قابلیت ابطال و انتقال ندارند. واحدهای معمولی هم واحدهایی هستند که سرمایه‌گذاران معمولی در طول مدت فعالیت این صندوق خریداری می‌کنند. واحدهای معمولی صندوق قابلیت ابطال دارند، ولی امکان انتقال آن‌ها به شخص دیگر وجود ندارد.

ارکان صندوق ارزش آفرینان بانک دی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حرکت در راستای اهداف‌شان و کسب بازدهی مطلوب، به مدیریتی مناسب نیاز دارند. ارکان صندوق‌های سرمایه‌گذاری در واقع بازوهای مدیریتی صندوق‌اند که هر کدام در چارچوب وظایف خود به عملکرد مناسب صندوق کمک می‌کنند. صندوق ارزش آفرینان دی تحت مدیریت کارگزاری بانک دی فعالیت می‌کند و این کارگزاری خریدوفروش‌های بورسی صندوق، شامل معامله انواع اوراق با درآمد ثابت، سهام و حق‌تقدم، را به انجام می‌رساند. متولی صندوق مشاور سرمایه‌گذاری ایرانیان تحلیل فارابی است که به‌طور مستمر بر فعالیت این صندوق نظارت می‌کند. همچنین موسسه حسابرسی رازدار مسئول حسابرسی صندوق و بانک دی ضامن نقدشوندگی آن است.

ترکیب دارایی‌های صندوق بانک دی

طبق امیدنامه صندوق ارزش‌آفرینان دی، حداقل ۷۵درصد از دارایی‌های این صندوق باید به سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص یابد. به عبارت دیگر، این بخش از دارایی‌های صندوق نمی‌تواند کمتر از ۷۵درصد باشد. همچنین حداکثر ۲۰درصد از دارایی‌های صندوق می‌تواند به سهام، حق‌تقدم و قراردادهای اختیار معامله اختصاص پیدا کند. علاوه بر این، این صندوق می‌تواند حداکثر ۵درصد از دارایی‌های خود را در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دیگر سرمایه‌گذاری کند.

روش سرمایه‌گذاری در صندوق ارزش‌آفرینان دی

از آن‌جایی که صندوق ارزش آفرینان بانک دی جز صندوق‌های درآمد ثابت است، شیوه سرمایه‌گذاری در این صندوق هم مانند اکثر صندوق‌های این دسته از طریق صدور و ابطال واحد‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران می‌توانند هر زمان که بخواهند با ثبت‌نام در سامانه صندوق، واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق را بخرند و در صورت لزوم، با ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری، سرمایه‌شان را از صندوق خارج کنند.

مراحل سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه گذاری بانک دی

  1. وارد سایت اصلی صندوق «www.afdayfund.ir» شوید.
  2. در قسمت بالای صفحه روی گزینه «ورود سرمایه‌گذاران» کلیک کند و وارد بخش «ثبت‌نام در صندوق» شوید. در این بخش امکان ثبت‌نام برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی ایرانی و همچنین اتباع خارجی وجود دارد. اگر شخصیت حقیقی ایرانی هستید، لازم نیست چیزی را تغییر بدهید، چون گزینه پیش‌فرض همین است.
  3. کد ملی و شماره موبایل‌تان را به همراه کد امنیتی سایت وارد کنید و روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
  4. در این مرحله «کد اعتبارسنجی» به شماره تلفن همراه‌تان پیامک می‌شود و باید این کد را در کادر مربوط به آن وارد کنید. در قدم بعد باید موافقت خودتان را با اساسنامه و امیدنامه صندوق هم اعلام کنید.
  5. در مرحله بعدی، کد اعتبارسنجی دیگری به موبایلی که در سجام ثبت کرده‌اید ارسال می‌شود. این کد برای دریافت اطلاعات شما از سامانه سجام است. با وارد کردن این کد، اجازه دسترسی به این اطلاعات را می‌دهید. سپس می‌توانید برای خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید.
  6. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، پیام «ثبت‌نام با موفقیت انجام شد» را خواهید دید. کافی است روی دکمه ورود به صندوق کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله پنجم انتخاب کرده‌اید، وارد پنل کاربری شخصی‌تان در صندوق سرمایه‌گذاری ارزش آفرینان بانک دی شوید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1,301 دیدگاه
  1. امیر می‌نویسد

    دوست عزیز کافیه فقط چند دقیقه وقت مطالعه بزاری جواب سوالاتتو حتما میگیری.چ این صندوق چ بقیه صندوق ها ضامن ندارن و اصل و سود سرمایه رو ب هیچ عنوان ضمانت نمیکنن.و این صندوق فقط ضامن نقد شوندگی داره.کمی مطالعه کن فرقشونو متوجه میشی.و وقتی میگن هزینه ابطال روز وضربدر تعداد واحد کن یعنی اگه خاستین قسمتی یا تمام واحد خودتو ابطال کنی کافیه قیمت ابطال و ضربدر تعداد واحد کنی یه مبلغی میاد ک صندوق اونو مبلغ و باید ب شما پرداخت کنه.ب همین راحتی

    1. حمید می‌نویسد

      امیرجون این صندوق ضامنش بانک دی هستش. برو شعبه متوجه میشی عزیزم.

    2. حمید می‌نویسد

      امیرجون این صندوق ضامنش بانک دی هستش. برو شعبه متوجه میشی عزیزم.

  2. میترا می‌نویسد

    هزینه ابطال دارد یعنی چی؟

    1. حمید می‌نویسد

      یعنی ۴۰۰۰ تومن واسه هر بار به هر مبلغ که بخایی سرمایه بزاری ۴۰۰۰۰تومن کم میشه. همین

  3. احسان می‌نویسد

    این بانک خیلی مشکوکه..من حتی کل واحدهارو ضربدر قیمت ابطال میکنم..بعد سود یماهو هم کلشو روش میزارم..بعد مبالغی که تتمه بوده وبرگشت خورده هم روش میزارم..بازم به اندازه مبلغی که سرمایه گزاشتم نمیشه.وکمه

    1. حمید می‌نویسد

      یه جای کار داری اشتباه میکنی. امکان نداره. احسان شما برو شعبه بپرس جریان چیه

  4. احسان می‌نویسد

    سلام cry..خیالت راحت پستهای منم بخون همین سوال شمارو بارها من همینجا کردم..ولی کسی جوابم نداده..اینجا هیچکی هیچی بلد نیست وقت خودتو تلف نکن..بخدا من از خودبانک هم پرسیدم باز اونام سردرنیاوردن..مشکل اینجاس منم توایلامم ویه بانک دی داره که کارمنداش هم هیچکدوم سردرنمیارن

    1. حمید می‌نویسد

      کارمندی که ندونه بانک چه خدماتی داره باید‌ اخراجش کرد. خخخخ. والااا. مگه میشه. مگه داریم

  5. احسان می‌نویسد

    سلام اقا کاوه هیچکی اینجا هیچی بلد نیست.منم دوماهه بیش از ده پست برا یسوال گزاشتم.سوالمم تقریبا مثل سوال شماس..

  6. فرهاد می‌نویسد

    کاوه جان من از چند نفر که خیلی توی کارهای بانکی فعالیت دارن پرسیدم گفتن که بانکی که شعبه کمتری داشته باشه خدماتش بهتره و امکان ورشکستگی کمتره. درسته که بانک دی توی هر شهر یک شعبه داره اما توی تهران خیای شناخته شدس و حدود۵۰ تا شعبه داره. من خودم الان ۴ ساله باهاش کار میکنم و ۴ تا حسابم دارم با همش کار میکنم و مشکلی نداشته و نسبت به بانکهای دیگه خطای کمتری داره. حالا بازم اصراری نمیکنم. تحقیق کن خودت. ممنون

  7. victor می‌نویسد

    سلام بعضی از دوستان نظر غیرکارشناسی میکنن بدون هیچ توجیح و دلیلی اول صندوق ربطی به بانک نداره دوما امکان نداره صندوق ورشکست بشه چون تمام صندوق ها وجه نقدینگی رو سپرده گذاری میکنن.دوما بانک دی سرمایه مازاد خودش که نیروگاه دماوند باشه میخاد بفروشه

  8. کاوه می‌نویسد

    سلام و عرض ادب، دوستان من 210 م میخوام پول بزارم صندوق ارزش افرینان دی اما نگرانم ، البته نمیدونم چرا شاید بخاطر اینه چون بانک دی تو اهواز فقط 1 شعبه داره یا بانک دی بانک نام آشنایی نسبت ب بقیه بانکا نیس یا سابقه کمتری نسبت به بقیه بانکا داره و یا از لحاظ اعتبار و اسمو … نسبت ب بقیه بانکا نیس و… اگر کسی توضیح مختصر و کوتاهی داره ممنون میشم راهنماییم کنه

  9. CR7 می‌نویسد

    با سلام. اگر ممکنه لطفا درباره هزینه ابطال شفاف و واضح بگید که مثلا اگر کسی روزی خواست کل واحدهاش رو ابطال کنه و اینکه میگن تعداد واحد ضربدر هزینه ابطال اون روز میشه دقیقا یعنی چه؟ اینجوری که باید کل پول رو تقدیم بانک کنیم؟ لطفا کسی که وارده ما رو از اشتباه در بیاره؟

  10. احسان می‌نویسد

    اقا توروخدا جواببدین یماهه چندسوال کردم هیچکی جواب نمیده

  11. پوریا می‌نویسد

    سلام دوستان. من شنیدم تضمین اصل پولی ک میذاریم صندوق ارزش افرینان دی خود بانک دی هستش، اما این سوال برام پیش امده ک مثلا اگه ی روزی صندوق ارزش افرینان دی ور شکسته بشه (یا برعکس مثلا بانک دی ورشکسته بشه ) ایا بانک دی کل پولمونو عودت میده بمون ؟ یا کلا اعتباری ب صندوقهای بانکا نیس ؟ چون بانک مرکزی بانها رو تضمین کرده فقط نه صندوقهای بانها . اقا اصغر اگر اطلاع دارین ممنون میشم جواب بدین یا شخص دیگر . مرسی

    1
    1. اصغر می‌نویسد

      ضامن صندوق خود بانک دی هستش. اگه صندوق تا یک روز کاری نتونه پرداخت کنه میری شعبه بانک بهت پولومیده. بانک دی ام امکان نداره ورشکست بشه که اگرم بشه ربطی به صندوق نداره.

  12. پوریا می‌نویسد

    سلام ی سوال برام پیش آمده اگر کسی اطلاع داره لطفا پاسخ بده ، تشکر ، تضمین اصل پولی ک سپرده میذاریم تو صندوق ارزش افرینان دی کیه و چه تضمینی سره اصل پول ما هست ؟ ممنون میشم جواب بدین

    1. فرهاد می‌نویسد

      محمد جان چرا علکی میگی!؟. من خودم شاهدم وقتی صندوق روزی که باید پولو به حساب میریخت ولی نریخته بود فرداش بانک کل پول رو پرداخت کرد. البته بانک دی رو من میگم

    2. محمد می‌نویسد

      توهیچ صندوقی چه صندوقی که مال خودبانکه چه صندوقهایه دیگه اصل پولتون روتضمین نمیکنن

  13. اصغر می‌نویسد

    خیلی ها هستن میان از صندوق امین آشنا تعریف و تمجید میکنن و مگن ما میریم اون صندوق سرمایه گذاری میکنیم اما هیچ خبری ازشون نیست. فقط میان میگن و میرن. خخخخخ واقعا چرا!!!. ؟. امین آشنا هنوز ۲۰ میلیون تا واحد سرمایه نداره. و اضافه ام نمیشه.

    1. کاوه می‌نویسد

      سلام و عرض ادب، دوستان من 210 م میخوام پول بزارم صندوق ارزش افرینان دی اما نگرانم ، البته نمیدونم چرا شاید بخاطر اینه چون بانک دی تو اهواز فقط 1 شعبه داره یا بانک دی بانک نام آشنایی نسبت ب بقیه بانکا نیس یا سابقه کمتری نسبت به بقیه بانکا داره و یا از لحاظ اعتبار و اسمو … نسبت ب بقیه بانکا نیس و… اگر کسی توضیح مختصر و کوتاهی داره ممنون میشم راهنماییم کنه

    2. محمد می‌نویسد

      جوابتوتو صفحه بانک اینده دادم

  14. احسان می‌نویسد

    دوستان..بخوای سهم باطل کنی..چجوری حساب میشه..واحدها ضربدر قیمت صدور؟یا ضربدر قیمت ابطال…اخه هرجور حساب میکنم اگه ضربدر قیمت ابطال بشه اصل سرمایه خودم درنمیاد..حتی سودهاییو که گرفتم با حساب کنم وروش بزارم

    1. اصغر می‌نویسد

      باید تعداد واحدهارو ضربدر قیمت ابطال اون روز کنی

  15. امین می‌نویسد

    خیلی عجیبه توی عصر اینترنت این صندوق دی صدور اینترنتی نداره
    موقع ثبت نام توی شعبه کارمنداش میگفتن که صدور و ابطال اینترنتی داره ولی بعد ثبت نام زنگ زدم صندوق گفتن که درگاه اینترنتی مون رو قطع کردن صندوق مشکوکیه

    1. امین می‌نویسد

      آقای اصغر از کی رفتن به بانک و تلف شدن وقت مزیت محسوب میشه؟ اگه داری واسه این صندوق تبلیغ می کنی لااقل دلیلهای منطقی بیار برادر

    2. Milad می‌نویسد

      خیلی بی کلاسی برای یه بانک که صدور اینترنتی نداشته باشه وقت این همه آدم کلی تلف میشه تو رفت وآمد به بانک در حالی که آنلاین کار 5 دقیقه ام نیست امیدوارم سریع درستش کنن

    3. اصغر می‌نویسد

      چون صدور اینترنتی نداره مشکوکه؟؟!
      خخخخخ عزیزم این که بهتره بری شعبه صدور بزنی و گواهی بگیری و خیلت راحت باشه. ولی ابطالش میشه با گوشی زد.

  16. اصغر می‌نویسد

    مدت صدور و ابطال از دوروز به یک روز تغییر کرده. خیلی خوبه. کاش آنی میشد. خیلی عالی میشد

  17. علی می‌نویسد

    سود کم شد که فایده نداره اینطور

    1. اصغر می‌نویسد

      علی جان درسته که نسبت به این دو ماه کمتر شده ولی اگه یادت باشه همینم دو سه درصد بیشتر از قبله. البته چاره ای نداریم و از این صندوق به اون صندوق کردنم ضررش بیشتره. صندوقهای دیگه بدتر از این شدن. باز این صندوق خیلی بهتره

  18. مرضیه می‌نویسد

    من می خوام یه مقداری از پولم رو اینجا سرمایه گذاری کنم.بقیه پولم رو هم توصندوق درآمد ثابت امین آشنا که زیر نظر بانک حکمت ایرانیان و وابسته به ارتش هست.یه بخش دیگه از پولم رو هم تو صندوق سهم آشنا می خوام بزارم که اون هم مثل امین آشناست.تعریف صندوق های سهامی رو زیاد شنیدم و میگن ۴_۵ ماه پولت رو بخوابونی ۷۰_۸۰ درصد به پولت اضافه میشه.موندم چه کار کنم.یه مقداری ریسک داره.اگر شما جای من بودید چه کار می کردید

    1. محمدرضا می‌نویسد

      به نظر من بسیار کار خوبی می کنید. منتها در انتخاب صندوق دقت کنید. 65 دصد پول رو در صندوق های با درآمد ثابت بگذارید که بهترینش به نظر من صبای هدف یا صنعت و معدنه و مابقی رو در صندوق های سهامی بگذارید که بهترین اونها هم صندوق مشترک دماسنجه…

    2. اصغر می‌نویسد

      کی گفته ۴-۵ ماه پولتو بخابونی ۷۰-۸۰ دذصد پولت اضافه میشه؟. هرماه سود ۲۰ درصد تا ۲۳-۲۴درصد میده. اون سهام که شما میگی باید بری سهامدار بانک بشی که اونم معلوم نیست ۴-۵ ماه دیگه پولت ۳ برابر بشه یا اصلا پولت نصفم کمتر بشه.

    3. M می‌نویسد

      صندوق امین اشنا ضامن نقدشوندگیش حذف شده خودمم توامین اشناهستم.بله صندوق سهامی بستگی به ریسک شما داره بالاپایین زیادی داره

    4. اصغر می‌نویسد

      من بودم همه پولمو میزاشتم صندوق بانک دی. یا میزاشتم یکساله بابرداشت بعد از ۳ ماه بدون شکست سود.

  19. اصغر می‌نویسد

    آقای مسئول صندوق مگه نباید سود دوره ای آخرین روز قیمت صدور رو حساب کنید؟ پسرا قیمت ابطال رو حساب میکنید. ماکه ابطال نزدیم

  20. سلام می‌نویسد

    دوستان چرا قیمت ابطال 14 ام از 15 ام بیشتر بود؟ مگه میشه ی روز ببرین بالا ی روز بیارن پایین؟؟؟

    1. اصغر می‌نویسد

      برای اینکه سود کمتر بدن. کار نشد نداره. حالا که مبیبینیم شده. سلام جان.

  21. سهامدار می‌نویسد

    سود اين ماه حدودا 23 درصد

  22. سیزده مرداد می‌نویسد

    سیزدهم ابطال 1019148 چرا چهاردهم کمش کردید صندوق ارزش افرینان دی شده 1018810 قیمت اماری 104 بود کردید 103 کلا پانزدهم 103 یا104 راحت میتونید پرداخت کنید پس کم کاری نکنید…..30 درصد دوباره پرداخت کنید عموها تو این گرانیهای بی در و پیکر.. بعدم قیمت صدور و ابطال در داخل سایت به روز بگذارید نه یک روز دیرتر

  23. هموطن می‌نویسد

    هنگام ثبت نام در سایت(ورود سرمایه گذاران)، زمانیکه نام کاربری و رمز عبور را که باید حاوی عدد لاتین نیز باشد وارد میکنم عدد مزبور به صورت فارسی وارد میشود و سایت ایراد میگیرد. لطفاً راهنمایی فرمایید چگونه مشکل را مرتفع نمایم. با سپاس

  24. یک شهروند می‌نویسد

    با سلام، در ثبت نام سایت صندوق (ورود سرمایه گذاران)، زمانیکه می خواهم نام کاربری و رمز عبور را که شامل اعداد لاتین نیز است وارد کنم اعداد لاتین تبدیل به اعداد فارسی میشوند و سایت ایراد می گیرد، لطفاً راهنمایی فرمایید چگونه مشکل را بر طرف کنم. با تشکر

  25. اصغر می‌نویسد

    خدارو شکر این ماه هم سود بالاست. مثل صندوقهای دیگه نیست که یک بار فقط بالا باشه. ممنون

  26. سهامدار می‌نویسد

    شكرخدا سهام بانك دي دوشنبه به بعد يه تكوني خورد تا امروز ٢٤ درصد، انشاالله تا شانزدهم ٣٠ تا رو پركنه

  27. پیام می‌نویسد

    سلام لطفا کسانی که مشتری این صندوق هستند بفرمایند که سود ماههای قبلی چقدر بوده ممنون میشم

  28. حسین می‌نویسد

    سلام دوستان کسی میدونه اینی ک نوشته در هر زمانی ک ابطال شود حتی پیش از یک ماه سود آن بصورت روزشمار واریز خواهد شدمنظورش چیه واضح توضیح بده ممنون میشم

  29. سلام می‌نویسد

    دوستان این ماه چقدر سود میده بنظرتون؟ من ماه اول عست که میخام سود بگیرم… سودی که صندوق میده چقد از میزان سرمایه هست مثلا الان من 449 واحد دارم 44 ملیون و نهصد نگه میداره بقیشو میده؟ با به قبمت صدور میده با به قیمت ابطال؟

    1. اصغر می‌نویسد

      بله ۴۴۹۰۰۰۰۰ هزار نگه میداره بقیه شو به قیمت صدور بهت سود میده

  30. سلام می‌نویسد

    دوستان این ماه چقدر سود میده بنظرتون؟

وام بدون چک و ضامن
×
وام بدون چک و ضامن
تا 50 میلیون تومان
دیجی‌پی